sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

ammattilaisen vinkkejä

Tässä vielä muutama vinkki ammattilaiselta, miten vaatekaapin tulisi toimia ja miten se pitäisi järjestää... Itse olen viime aikoina noudattanut samaa kaavaa ja täytyy sanoa, että on toimivin tähän mennessä kokeilluista! :) Toivottavasti englannin kielen taitonne on riittävä, koska mä en jaksa kääntää tätä tekstiä suomeksi - eikä se niin vaikea edes ole... :)
Here's the truth:  your closet should bring you JOY.  You deserve to feel happy, excited, prepared for any occasion, and organized when you look in your closet.


 Clean out your closet. Take everything out of your closet, and only put back the clothes that fit you, look great on you, coordinate with other clothes, and are ready to be worn (no holes, tears, broken zippers). 


 Organize your clothes by function and color. Hang the tops together, pants, skirts, jackets, etc.  And group everything into similar colors.  That way, if you have a pair of brown pants and you're looking for a gold or off-white top to match, you know where to look!  Makes getting dressed quick and effortless!Tälläistä tällä kertaa...nyt ois varmaan ihan hyvä pukea itsekin ja laittaa naama kondikseen...;) Ohjelmassa kauppareissu, lasagnen tekoa ja Rachel Zoeta illemmalla! :) Miten viikonloput meneekin niin nopeasti...


2 kommenttia:

  1. Näihin ohjeisiin pitää kyllä paneutua tarkemmin! Makuuhuone on kutakuinkin valmis lukuunottamatta lipaston laatikoita ja vaatekaappien hyllyköitä. Ja niin, kirjauduin nyt virallisesti lukijaksesi. :)

    VastaaPoista
  2. Inanaa, onpa mukava kuulla, tervetuloa! :) :) Joo, kyllä tuo järjestely todella toimii ja nopeuttaa aamulla pukemista! ...ja vielä kun on vaatehuone ja kaikki on hengarilla, niin vaatteet ei pääse samalla tavalla unohtumaan, kuin hyllyissä ja laatikoissa tai suljettujen ovien takana! :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...