tiistai 15. maaliskuuta 2011

täydelliset mustat farkut


Yritin koko illan googlettaa ideoita hiuksista ensi viikon kampaajareissulle, etsiä täydellistä harmaata neuletta ja täydellisiä mustia farkkuja, mutta saldona jäi vain nämä kuvat Victoria's Secretin malleista ja Lily Aldridgen täydellisestä asukokonaisuudesta!!! Harmaa neule+mustat farkut+nahkatakki+eläinkuosinen huivi+korkkarit.....siis täydellinen asu ja niiiiiiiiin mieleeni ja minulle tyyliltään sopiva, ah!!!

Ongelmani on tällä hetkellä se, että kaikista rakkaimpani farkut, jotka löysin nelisen vuotta sitten Gina Tricotista ovat vetämässä viimeisiään. kahdesta vyötärönapista toinen on lähteny jo ajat sitten ja vetoketju pysyy kiinni kuminauhalla toisen napin ympäri, vyölenkki on irronnut ja takataskujen toisesta vetoketjusta puuttuu veto-osa.... Ja lukuisista yrityksistä huolimatta yhtä hyviä farkkuja ei ole löytynyt!!!!!! Harmittaa ihan hirveesti, koska nykyisten kanssa täytyy koko ajan pitää pitkää paitaa, että kuminauhat sun muut näy. Vioista huolimatta farkkujen malli on pysynyt täydellisenä ja lahkeet ovat superkireät reisistä nilkkoihin vaikuttamatta farkkujen mukavuuteen....jos olisin tiennyt, olisin ostanut kolme paria!!!

Tässä siis kysymys? Mitä merkkiä kannattaisi koittaa seuraavaksi? Farkkujen pitää olla mustat, kireät ja pitää mallinsa hyvin....aika paljon vaadittu yhdeltä parilta! :)

2 kommenttia:

  1. Leviksen Curve ID:t on aika hyviä!

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos vinkistä, pitääpä käydä testaamassa! :) Osaatkos vielä sanoa, mistä niitä saa? Mun viimeiset kokemukset Leviksistä liittyy ala-asteeseen...haha! ;)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...