maanantai 28. maaliskuuta 2011

pink

Tässä päivän asua...oi että mä rakastan kaikkia noita vaatekappaleita! Se on ihanaa kun löytää jotain sellaista, minkä voi pukea päälle aina uudestaan ja uudestaan ja ihailla, kuin se olisi vasta hankittu vaate!


Lähdin tänään ostamaan uutta kasvojenpesuainetta ja päädyin apteekin Vichyyn...ulkonäkö ratkaisi, toivottavasti tuote on hyvä! Oli nimittäin jo aika koittaa jotain uutta....

Ja jotenkin toi pinkki vaihe jäi päälle, koska ostinpahan hetken mielijohteesta kaksi kappaletta pinkkejä paitoja Seppälästä! Musta tuntuu, että mä ostaan aina mustaa, valkoista ja harmaata ja sitten aina kun repäisen niin se on pinkkiä!! Vieroitusoireita....ei vissiin ollut lapsena tarpeeksi pinkkejä vaatteita! Joskus ala-asteella vedin hirveet herneet nenään ja sanoin vanhemmilleni, että miksi mulla on kaikki pinkkiä?!! Enää en käytä ikinä mitään pinkkiä!!!....Noh, mehihän siinä se 15 vuotta välissä, ennen kuin ensimmäinen paita ilmestyi vaatekaappiin. Ja loppua ei näy.....Nyt mä jumppaan vähän kuminauhalla: projektina kesä-äässi! Ja olenpahan löytänyt jo bikinitkin Victoria's Secretiltä, joilla voin palkita ja viimeistellä uurastukseni....;)

2 kommenttia:

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...