keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

hemmotteluilta tulossa

Heippahei!!!

Sorry, että täällä on ollu hieman hiljaista tällä viikolla, se selittyy vain ja ainoastaan yhdellä asialla: KIIRE!! Mutta on se silti mahtava tunne, kun lähtee töistä ja tuntuu, että on tehnyt jotain! :)

Tänään mulla on synttärit ja koska jostain syystä istun yksin kotona, aion laittaa nyt Sinkkuelämät pyörimään ja nauttia vapaaillasta!! Niin ja laittaa mansikkanaamion naamalle! :)


Aamulla mua odotti tälläinen:


Isä oli huolehtinut viime sunnuntaina, että minulla olisi edes joku paketti keskiviikkoaamuna avattavaksi! Ja että jaksan odottaa seuraavaan viikonloppuun ennen kuin perhe tulee synttärijuhliini tänne pääkaupunkiseudulle... Mulla on maailman paras isä! :)


Tässä vielä viime viikonlopun kosmetiikkaostokset:


Eli Body Shopista kävin hakemassa itselleni Vitamin E kasvosuihkeen ja Vitamin E kosteusvoiteen.

Suihke on vanha tuttavuus yläasteajoilta, jota en hetkeen ollut omistanut, mutta tarve tuli pakkasten ja ihon kuivumisen myötä.... Ihana tuote, ihana tuoksu ja ihana lopputulos!!! :)

Body Shopin sivuilla tuotetta kuvataan seuraavasti:

Kuiva ilmasto, koneellinen ilmastointi ja sähkölämmitys kuivattavat ihoa. Tämä ruusuvedellä hajustettu kätevä kasvosuihke virkistää ja kosteuttaa kasvojasi aina kun haluat. Ehdoton tuote työpöydän reunalle ja pitkille lennoille. Voit suihkuttaa myös meikin päälle. Kosteusvoide taas on uusi kokeilu ja täytyy sanoa, että olen ollut tyytyväinen. Body Shopin sivuilla tuotetta kuvataan seuraavasti:


Kevyt ja nopeasti imeytyvä, runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia sisältävä suojaava kasvovoide. Suosituin kosteusvoiteemme sopii erinomaisesti myös meikin alle.


Eli näillä nyt sitten mennään. Vielä himottaisi kokeilla saman sarjan yövoidetta, joka on ilmeisesti täyteläisempää ja tekee yön aikana iholle ihmeitä....;)


Huomenna mulla on työreissu, mutta aion ajastaa teille postauksen, jossa näette uudet silmälasini, jotka vihdoin eilen sain.....ne on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin makeat!!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...