perjantai 4. maaliskuuta 2011

glitter

Joskus mineraalimeikkipostauksessa kerroin suunnittelevani ostaa glitteriä eyelineriksi mineraalimeikkivalmistajalta.... Noh, nyt eräs lukijani kysyi, miten sen kanssa kävi? Itse asiassa se jotenkin jäi, unohtui tai jotain....en tiedä itsekään.... MUTTA! Sattuipa sopivasti, koska eilen löysin Seppälästä MSCHIC eyelinereita ja ostinkin niitä kaksin kappalein!!!

Toinen on musta, jossa on blingblingiä - oli pakko saada, koska mineraalimeikeissä olin ihastunut juuri kyseiseen ominaisuuteen, mutta Davincillä myytiin erikseen liimaa ja siihen olisi pitänyt erikseen liimailla glitteriä pienen siveltimen avulla. Tässä kaikki on samassa paketissa! :)

Toinen väri taas on ihana sähkönsininen!! Rakastuin väriin kun näin ensimmäisiä kuvia Sinkkuelämää 2 -elokuvasta ja Mirandasta ja näin melkein vuosi myöhemmin sain vihdoin toteutettua haaveeni: löysin omani sinisen eyelinerin! :)
Vielä en ole noita koittanut (pitää ostaa ensin vedenkestävää silmämeikinpostoainetta) mutta heti kun tilaisuus tulee, niin tämä tyyppi lähtee lähköilee ja säihkymään! Synttäritkin on tulossa, josko niitä vaikka juhlistaisi uusilla rajauksilla....;)

Muistakaahan muuten, että viikon päästä viikonloppuna telkkarista tulee Sinkkuelämää 1 -elokuva. Ja pakkohan se on katsoa vaikka omasta hyllystä löytyykin DVD....;)


P.S. Onko noissa missikisoissa oikeesti enää mitään järkeä...ei voi kuin ihmetellä totakin ohjemaa mikä nyt pyörii telkkarissa taustalla!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...