torstai 3. helmikuuta 2011

Valentine's day

Minkähän takia suomalaiset valittaa kun on pimeää ja harmaata ja vaikka mitä muuta, mutta sitten kun on syytä juhlia ja iloita ja nautiskella, niin ei jakseta tehdä mitään. Mä voisin muuttaa Jenkkeihin pelkästään Halloweenin ja Valentine's Dayn takia. Päästin vähän luovuuteni valloileen ja tein kollaasin kaikista niistä ihanuuksista, mitä Ystävänpäivästä voisi saada irti...... Kunpa vielä joku (krhöm) tajuasi joskus yllättää!!! ...winkwink....


Welcome to Polyvore!


Mä joudun ehkä yllättää itseni pian Victoria's Secretin tilauksella....

Onko kukaan muuten kokeillu tota Marc Jacobsin tuoksua? Mulla on itselläni Daisy ja tykkään kyllä siitä tosi paljon....miltähän pikkusisko Daisy Eau So Fresh, kevään 2011 uutuus tuoksuu?? Täytyypä mennä haistelee.... :)

P.S. Aiheesta innostuneena....miten miehet voi väittää että lahjojen ostaminen naisille on vaikeaa?? Eikös jokainen ilahtuisi kollaasin tuotteista?? ;)

2 kommenttia:

  1. Hassu juttu, oltiin tänään (ja koko viime viikko) ostamas kaverin poikaystävälle lahjaa. Se oli niiiiin hankalaa! Tänään oltiin Guccin kaupassa ja katottiin tyttöjen kanssa, et tultais mistä vaan sen kaupan tuotteesta onnelliseks:) Tytöille on helppo ostaa lahjoja:)

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta! Ehkä se ois helpompi jos mies ois materialisti, mutta miehelle on kökköä ostaa joka kerta kosmetiikkaa, kun taas naiselle se on aina yhtä tarpeellista! :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...