keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Uusille bloggareille!

Sain Such a Beautiful Life blogin kirjoittajalta Victorialta inspiroivan The Gorgeous Blogger -tunnustuksen! Bloggailussa parasta on ehdottomasti vuorovaikutus ihmisten kanssa, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista! Nykyinen blogini ei ole vielä kovin vanha, mutta tämä on jo toinen tunnustus, jonka saan ja se lämmittää mielettömästi mieltä! :) 

Saan jakaa tunnustuksen 5 muulle bloggarille, mutta koskaan seuraan vain harvoja blogeja, jotka ovat jo tunnustuksensa saaneet, haluan jakaa tunnustukseni uusille bloggareille täysin sattumanvaraisesti, kenties tätä kautta joku päättyy lukemaan heidän blogiaan. Toivon, että tunnustus motivoisi heitä jatkamaan ja jotta he saisivat esimakua siitä, mitä parhaimmillaan bloggailusta voi saada irti! :)“The Gorgeus Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.”


Milloin aloitit blogisi? 
Nykyistä blogia olen kirjoittanut marraskuusta 2010 asti eli ystävänpäivänä 14.2.2011 tuli täyteen kokonaiset kolme kuukautta. :) Alku on aina hankalaa, vaikka taustalla olisikin jo parin vuoden kokemus vanhasta blogista. Toisaalta se on hankalaa juurikin sen takia - uusi alku, alku tyhjästä...ei samoja lukijoita, ei samanlaista vuorovaikutusta. Uuden blogin aloittaminen oli kuitenkin väistämätöntä ja tavallaan olen jo oppinut pitämään uudesta ulkoasusta ja uudesta sisällöstä. Blogin pitäminen on minulle keino ilmaista omia ajatuksia ja kuten edellä jo mainitsin se on mahdollisuus jakaa kokemuksia muiden muotifriikkien ja Olivian fanien kanssa...haha! ;)Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?

Kirjoitan muodista, vaatteista, asusteista, julkkistyylistä, ostoshaaveista, etsin tänne inspiroivia tyylejä ja muuta aiheeseen liittyvää. Itse asiassa blogini juju ei ehkä olekaan kirjoittamisessa vaan kuvissa, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Itse en jaksa lukea yhtään sellaisia blogeja, missä on valtavasti tekstiä eikä mitään kivaa välissä.... Jos haluan lukea tekstiä, silloin luen ennemmin kirjoja! 

Olivia Palermon tyylillä on aika iso osuus tässä blogissa, koska ihailen hänen taitoaan yhdistellä vaatekappaleita ja erityisesti taitoa käyttää asusteita. Huomasin Olivian jo ennen kuin ensimmäiset The City jaksot alkoivat pyöriä, eikä turhaan - maailma vavahtui kun oppi tuntemaan kyseisen naisen! 

Jonkin verran joukossa on myös omia päivän asuja, mutta lähinnä silloin kun jaksan ja kerkiän kuvata niitä...en ota asiasta stressiä, vaikka monille se onkin blogeissa tärkeintä. Myös jonkin verran matka- ja ruokajuttuja löytyy silloin tällöin. Mulle ideaaliblogi on ikäänkuin lehti, jossa on vain minua kiinnostavia asioita! :)

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Verrattuna moniin muihin blogeihin, en keskity kertomaan päivittäisestä elämästäni ja sämpylän täytteistäni, vaan olen enemmän kiinnostunut high fashionista ja inspiroivasti pukeutuvista ihmisistä. Olen myös kultainen keskitie klassista tyyliä edustavien ja edgy tyyliä edustavien kirjoittajien välillä. Korostan naisellisuutta ja sitä, että ihmisten tulisi pukeutua omia parhaita puolia korostaen. Oma tyylini ja tyyli joka kiehtoo minua on sekoitus klassikoita ja trendejä, uutta ja vanhaa, halpaa ja kallista. On vaikeaa kategorisoida itseäni mihinkään. Kuvat jotka blogiini lopulta päätyvät löytyvät silloin kun etsin inspiraatiota...Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Tarve jakaa ja puhua muodista. Unelma urasta muodin parissa ja tämä on vähän niinkuin omaa lehteä kirjoittaisi. :) Erityisesti toivoisin enemmän kommentteja ja palautetta. Monet tuttuni ovat sanoneet, että lukevat blogiania, koska sillä tavalla saavat kuulla myös kuulumisiani. Jotain olisi kiva myös saada takaisin...;) Ei ihme, että musta välillä tuntuu, että en ole nähnyt ihmisiä pitkään aikaan, samalla kun toisessa päässä ollaan paremmin tietoisia tekemisistäni ja sanomisistani kuin minä itse!! :) Kenties, ja toivottavasti, joku on saanut inspiraatiota myös minun blogistani...Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haluaisin enemmän lukijoita ja enemmän vuorovaikutusta, jotta tietäisin, että joku oikeesti käy täällä. Olisi kiva tutustua samankaltaisiin ihmisiin paremmin! Haluaisin myös enemmän aikaa ja energiaa, jotta jaksaisin ottaa ja laittaa tänne enemmän omia kuvia. Mutta aina pitää olla jotain kehitettävää, muutenhan sitä jäisi täysin jälkeen elämän menosta.

Koska aina ja kaikkialla tuntuu olevan samoja blogeja ja samoja bloggaajia ja kaikki tunnustukset menevät aina samoille ihmisille, joten, oman tunnustuksen haluan antaa eteenpäin seuraaville (blogilistalla) uusille bloggareille, joita ei tietääkseni vielä tunneta (nämä on valittu ihan satunnaisesti ja kaikki ovat mullekin uusia tuttavuuksia)! :)
 
Xenia's Day
Heidi K.
Playing with Fashion
Kristina's


...ja tässä vaiheessa alkoi väsy painaa, joten laitetaan viimeisenä tunnustus Paubella's blogille, koska se on mulle suht tuore tuttavuus ja blogissa on usein kauniita ja inspiroivia kuvia mm. sisustusta ja tyttöhömppää! :)
P.S. Oli muuten mielenkiintoista selata pitkästä aikaa blogilistan blogeja ja katsoa mitä kaikkea sieltä löytyykään.... :)

P.P.S. Väsyttää muuten niin paljon, etten jaksa enää oikolukea tekstiäni, joten älkää ihmetelkö jos lukee mitä sattuu!! ;)


5 kommenttia:

 1. kiitos tunnustuksestasi!:) kivaa illanjatkoa sinulle!:)

  VastaaPoista
 2. VAU, kiitos paljon tästä! Kiva idea tollee laittaa ihan erilaisiin ja tuntemattomampiin blogeihin tää! Teen tän kyllä pikimmiten. :)

  VastaaPoista
 3. kiitos paljon :) olen tehnyt jo tämän, kahdelta olen saanut tunnustuksen!

  VastaaPoista
 4. Eipä mittään...mukavaa illanjatkoa kaikille teillekin, vaikka tässä kerkesikin jo vierähtää melkein vuorokausi välissä! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...