maanantai 21. helmikuuta 2011

uusia tuoksuja

Yleensä mun on hirveän vaikeaa löytää hyvää tuoksua, koska voimakkaista tuoksuista tulee helposti päänsärky ja yleensä kun jotain haistan, niin tulee äklötys ja haistelu jää siihen. Jokainen tietää myös tuoksujen valinnan vaikeudet: tarpeeksi kun haistelee, niin ei enää ymmärrä tuoksujen eroja ja omalla iholla tuoksu saattaa olla muutenkin täysin erilainen....

Eilen kuitenkin natsasi niin, että holahola vaan kaikille!! :)Toinen tuoksu on MBMJ:n Daisy Eau so Fresh. Daisy multa tosiaan jo löytyy, mutta tämäkin olisi saatava!! Mun kohdalla se on vähän niinkuin: osta silloin, kun löytyy! Ja tämä motto pätee erityisesti tuoksuihin!

Tuoksua kuvataan seuraavasti:
Daisy Eau So Fresh has a charming twist on our classic fragrance, Eau So Fresh is more fruity, bubbly and more fun than our classic.
Top layer: Natural Raspberry, Grapefruit, Pear
Mid base: Violets, Wild Rose, Apple Blossom
Dry base: Musks, Cedarwood, Plum


Toinen himotuksen kohde on uusi Escadan kesätuoksu. Viime vuonna lahjaksi saatu Marine Groove on säästämälläkin kohta loppunut ja onneksi tämä uusikin tuoksuu erittäin hyvälle! :)

Taj Sunset is the vibrant new summer limited edition fragrance from ESCADA.
A sweet and smooth scent with a tropical mango fruit note and velvety coconut cream twist, a contrast that perfectly embodies the adventure and exoticism of summer in Goa.
Taj Sunset conjures an idyllic moment of dancing barefoot on a picturesque beach…. think beautiful white sand, palm trees swaying and a perfumed breeze awakening the senses as the sun begins to set into a night of exotic summer hedonism.

.....ja mullahan tota mielikuvitusta riittää.... ;)

4 kommenttia:

 1. Escadan tuoksut on kyllä monesti tosi kivoja!

  http://bubblingg.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Niitä on ihana haistella talvellakin, kun tulee niin kesäinen olo! :)

  VastaaPoista
 3. Multa löytyy noi molemmat ja on ihan lemppareita! (tai siis ihan perus Daisy, ei toi eau so fresh) Voi kun ne ei ikinä loppuis :)

  VastaaPoista
 4. Joo mullakin on tuo perusdaisy ja on kyllä hyvää! Tämä uusi on vaan jotenkin vielä kesäisempi ja sitrustuoksut on muutenkin mun mieleen...lisäksi pullo on ihana! :) Kesätuoksujen kohdalla oo ihan samaa mieltä, harmittaa kun viime kesän escada on loppumaisillaa, pitää tilata jostain netistä lisää...:)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...