sunnuntai 27. helmikuuta 2011

uusi koti mielessä

Ollaan jo pitkään suunniteltu, että vaihtaisimme kotimme isompaan, 44,5m ei tunnu enää riittävän...kaivattaisiin saunaa ja pihaa ja mä henkilökohtaisesti isompaa ja hienompaa vaatehuonetta ja muutenkin tekemistä (lue: sisustamista). Aina on siirretty ajatusta myöhemmälle, siihen että valmistuu tms, mutta nyt kun taloon muuttaa uusia "teinejä" ja naapurista kuuluu jatkuvasti bilemeteliä yms. alamme tuntea itsemme jo ikälopuiksi, haha!! Toiveena siis on, että josko tänä vuonna tapahtuisi jotain muutosta....

Sitä odotellessa, kaivoin jälleen kerran netistä kuvia Carrien ja Bigin kämpästä, koska henkilökohtaisesti täytyy sanoa, ettei yksikään sisustus ole aiemmin kolahtanut yhtä paljon! Oon aina tykännyt Bigin asunnoista, koska niissä on ollut tarvittavaa maskuliinisuutta ja särmää, mutta toinen puoliskoni (ylläripylläri) on kaivannut enemmän kodikkuutta! :) Noh, mielestäni tässä uusimmassa Carrien kämpässä sitä jo onkin ja siinä on kaikki elementit muutenkin kohdallaan, värit, valot, tapetit, yksityiskohdat....ehkä itse vielä karsisin joidenkin kalusteiden koristeellisuutta ja yksinkertaistaisin niitä, mutta kuitenkin....

Ihan täydellinen kylppäri!!

Ja tuo pallovalaisin + tapetit!! Idie!! :)


Otin tähän myös pari lähikuvaa vaatteista, kun ne kerta löytyi! Nimittäin tota vaaleanpunaista mekkoa olen ihaillut siitä asti kun sen ensimmäisen kerran näin!!! :)


Ja tämähän oli hauska yksityiskohta leffassa, kun Carrien vaatteet ovat vahingossa liukuneet Bigin puolelle! Niin tyypillistä....:)Ja tietysti pitää maalaa uusi taulu tulevaan asuntoon....:)

Voih, mikä sisustusinto nyt onkaan!!!!!

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans ihan käsittämätön sisustusinto päällä, huomenna lähen kaupunkiin vähän sisustusjuttuja ostelemaan. :)) Ja miekin voisin koska tahansa rakennuttaa itselleni Carrien vaatehuoneen, ihanaihana!<3 Päätin muuten tulla lukijaksesi, siulla on kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  2. Niin on! Joo, mä huomasinkin, oli iloinen ylläri pitkän työpäivän jälkeen! :) toivottavasti viihdyt täällä! ;)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...