sunnuntai 20. helmikuuta 2011

poor lil rich girl

Eilen oli kyllä hyvä päivä, kävin kaupungilla ja sain hoidettua vaikka miten monta asiaa jotka oli listalla: vaihdoin kelloon patterit, tilasit uudet silmälasit, löysin kauan himoitsemani kynsilakat yms. Illalla käytiin vielä Kotossa syömässä Susheja...

Eli kyseessä siis Essien kynsilakat ja uusi löytöni tumma lakka nimeltään Poor Lil Rich Girl. Näyttäisi olevan juuri sellainen sävy, mitä olen etsinyt, mutta nyt kynsissä on täydellinen punainen lakkaus (vihdoin kynnet alkaa olla paremmassa kuosisssa rakennekynsien jälkeen!) ja iloitsen siitä vielä muutaman päivän! :)

Susheja syötiin Kotossa. Koto oli uusi tuttavuus ja täytyy sanoa, että hyvää oli. Erityisen iso plussa halvasta juomalistasta, halvista, hyvistä ja valtavan kokoisista jälkkäreistä, mutta miinusta tunnelmasta, joka oli erittäin skandinaavinen ja liian hyvin valaista. Tuli mieleen, että työpisteenikin on hämyisämpi! Ja vaikka sushit oli hyviä, New Yorkin sushipaikka on vieläkin ykkönen, valitettavasti peittoaa kaikki suomalaiset ravintolat ihan 6-0!!! (Kuvat lainattu, löytyy Googlesta, itselläni ei ollut vaihteeksi taaskaan kameraa mukana....)

Ja tässä pieni vilaus päivän asusta.... Paremmat kuvat yritän muistaa laittaa vähän myöhemmin! Uusi vyö oli käytössä ja I loooove it!!
Nyt kauppaan ja siskon luona käymään. Illalla ohjelmassa sarjoja ja ruokaa ja vähän lisää lehtiä.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...