maanantai 7. helmikuuta 2011

iPadini

Oli taas pitkä ja kiireinen päivä töissä! Tulin kotiin vasta pari tuntia sitten ja sen jälkeen hommat on vaan jatkunu ja kohta on vuorossa ruoan tekoa ja syömistä.....mä tiedän, että menee myöhäiseen, mutta vatsa huutaa ja huomiseksi pitää olla ruokaa valmiin kun tulen töistä! Tälläistä ei kestä joka päivä! ;)

En ole vielä esitellyt täällä iPadiani, joten tässä tulee muutama kuva.Vaikka näissä kuvissa ei siltä näytä, kuvien laatu on aivat mahtava ja datailu on yhtä nautintoa! Laite onkin ollut kovassa käytössä esimerkiksi mökillä ja työmatkalla lentokentällä ja hotellissa! :) 


 

Aika paljon iPadia on tullu käytettyä sohvalla, kun haluaa istua mukavammin ja datailla ilman turhaa painoa ja johtoja sylissä...vähän niinkuin kirjaa lukisi, helppo, hauskaa ja yksinkertaista! :) Ja täältähän löytyy kaikki tarpeellinen, kuvat, videot, leffojen lataus onnistuu, s-postiin pääsee erittäin yksinkertaisesti ja nettilehtien, esimerkiksi ELLEn lukeminen on varsinainen elämys! Onhan se eri asia selata lehden sivuja, mutta tässä elektronisessa versiossa on kyllä omat hyvät puolensa!! Kirjoittaminen on myös helppoa, enkä ole vielä keksinyt yhtäkään asiaa mihin olisin pettynyt tai mitä kaipaisin....paitsi yksi asia mitä kaipaan on tuo Vuittonin iPad kotelo..hihi! Että palkkapäivää odotellessa..... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...