sunnuntai 6. helmikuuta 2011

fruity

Lievitin tänään mun Nyw York -ikävää syömällä paloiteltuja hedelmiä aamupalaksi! Nykissä käytiin joka aamu syömässä sellaisessa 24h paikassa, jossa oli ties mitä kaikkea hyvää ruokaa. Hyviä aamupalakononaisuuksia munilla, potuilla ja mehuilla ja suosikkisi seisova pöytä, joka oli täynnä erilaisia kuorittuja ja paloiteltuja hedelmiä, mansikoita ja ties mitä muuta.Sitten vaan sai itse valita mieluisan kokoisen muovirasian ja asetella siihen mieluisia hedelmäpaloja ja se sitten maksettiin painon mukaan kassalla...... niiin hyväää!!! Oltiin syyskuusta asti suunniteltu, että pitäis tehdä sama juttu edes viikonloppuisin Suomessa, mutta vasta tänään 5kk myöhemmin saatiin tämäkin aikaiseksi!!!!
Kulhoon pilkottiin kahta erilaista melonia, banaania, kiiviä ja ananasta. Ja olo oli aamupalan jälkeen täysi, mutta kevyt ja energinen! Suosittelen! (Energinen.....jos ei lasketa sitä, että edellisenä yönä tanssittiin valomerkkiin asti....haha! ;) )

4 kommenttia:

 1. näyttää niin hyvältä! tollanen vitamiinipommi pitäisi popsia joka aamu niin päivä lähtisi varmasti paremmin käyntiin :)

  http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. missä sieltä löytyy tuollainen paikka? kohta menossa ja haluan tuonne!!

  VastaaPoista
 3. Se on Lexington avenuen ja 48st streetin kulmalla, ihan Radisson Lexington hotellin vieressä! Suosittelen, vaikka ei mitenkään ihmeelliseltä tuo paikka näytäkään, ei kannata säikähtää! Ooooooh.....mä niiiin haluan Nykiin!!! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...