tiistai 22. helmikuuta 2011

ei koskaan liikaa

Nää muotiviikot on kyllä niin herkkua tälläiselle muotifriikille ja erityisesti Olivian tyylin ihailijalle....:) Suorastaan nolottaa laittaa niin paljon kuvia tänne, mutta tiedän, että täällä käy muutama muukin fani, joten anti mennä!!!Jotenkin taas niin simppeleita ja toimivia asukokonaisuuksia ja nuo kengät...huhhuh! :)

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja asukokonaisuuksia! Ja tietysti Olivia on myös superkaunis...omat suosikkinini ovat ehkä kuva, jossa karvakaulus sekä kuva, jossa vaalea mekko pinkillä vyöllä...ja myös tuo viimeinen kuva. Kiitos näistä inspiraatiokuvista!

  VastaaPoista
 2. Oleppas hyvä! :) Onpa kiva, kun voi jakaa jonkun kanssa näitä ajatuksia! :)

  VastaaPoista
 3. Juu tänne vaan kaikki Olivian kuvat, ei niitä voi olla liikaa!!:) En edes tiedä mistä niitä muuten löytäisin, joten siksikin todella hyvä että jaksat niitä laitella:)
  PS. Sinulle on blogissani Gorgeous Blogger Award!

  VastaaPoista
 4. No kyllähän mä jaksan...hihi! :) WOW, käynpä heti katsomassa! ;)

  VastaaPoista
 5. nuo hiukset<3 ja nuo mustat hapsukorkkarit, ihan mielettömät! eli kuvia tulemaan vaan edelleenkin;)

  VastaaPoista
 6. No aijaaa!!!! :) Ekan kerran kun luin, että Olivia meinaa lyhentää hiuksia, ajattelin, että mitähän siitä tulee, mutta noi on niin hienot! Ja täytyy sanoa, että kun ikää tulee lisää, niin ei jotenkin hiustenkin kuuluu lyhentyä pikkuhiljaa...bisneselämässkään ei oo kovin uskottava jos on superpitkät vaaleat hiukset...:)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...