maanantai 3. tammikuuta 2011

tästä tulee hyvä vuosi

Joko ootte kuulleet, että Olivialle tulee oma vaatemallisto? Ja että siitä tehdään oma realitysarja, jossa Olivia on tietysti mukana? Kyllä! I'm so happy! :)Lisää aiheestä täältä ja täältä.

4 kommenttia:

 1. odotan tuota sarjaa ennen kaikkea:) cityn viimeisimmistä jaksoistakin katsoin vain ne kohdat joissa olivia oli mukana:D

  VastaaPoista
 2. I know the feeling, tosin mä en koskaan katsonu viimeisiä jaksoja, kun netissä ne ei näkyny, enkä mä enää jaksanu fiilistellä koko sarjaa siinä vaiheessa kun se tuli Suomen tv:hen... Mä en kestä, jos totakin joutuu taas odottaa törkeen kauan, ihan vaan sen takia, että asutaan Suomessa!!!! Mutta hyvä vaan niin, ei tonne sarjaan mitään whitnyja tai erineitä kaivata.... Jee, en malta odottaa, enkä malta odottaa että pääsee näkee malliston!! :) Mahtaakohan myydä heti loppuun? Mä luotan siihen, että Olivia tekee kauniita ja myyviä vaatteita ja asukokonaisuuksia, kun taas esim. hennesin yhteistyömallistot on vähän turhaan kokeilevia normaaliin käyttöön... :)

  VastaaPoista
 3. Wau, kerro lisää! Mille kanavalle se tulee ja millon se alkaa? Toivoisin, et siin näytettäis samalla lailla Nykkii, ku Cityssäki:) Ois kiva fiilistellä kaupunkia siinä samassa.

  VastaaPoista
 4. Mä en oo vielä kerenny perehtyä asiaan, koska tästä on vasta tullu vahvistus itse Olivialta, mutta veikkaisin, että kuvaukset on vasta alkamassa, että eiköhän siinä se puoli vuotta vierähdä, ennen kuin näkyy mitään, mutta onpahan jotain mitä odottaa! :) Ja eiköhän siellä se kaupunkikin taas vilahtelee....;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...