torstai 27. tammikuuta 2011

talven ihanuuksia

Ostin eilen ruokakaupan kassalta viimeisin Gloria lehden ihan hetken mielijohteesta, kyseinen jakso oli hieman pettymys ja olinkin jättänyt sen aiemmin hyllylle, mutta eilen olin niin väsynyt, että oli vaan pakko ostaa jotain, millä heittää ajatukset narikkaan.... Eräs lehden artikkeli koski kuitenkin talvi-ihon kuivumista ja artikkeli kyllä osui ja upposi!! Voi että niitä talven ihanuuksia, jatkuvaa jäätymistä, hiusten säköisyyttä, nenän vuotamista ja ihon kuivumista!!! Ai niin ja väsymystä! Kesää odotellessa...


Ajattelin esitellä pari kaunestuotettani, jotka ovat viime aikoina auttaneet hyvinkin paljon ihoni kuivuuteen. Laiskalle silmämeikin poistoaineen käyttäjälle tollainen voidemainen puhdistusaine (Nivea), jonka kyljessä lukee, että sopii jopa silmänympärysiholle on varsinainen löytö! Ja Herbinan metsämansikkajogurtille tuoksuvaa naamiota olen hehkuttanut jo edellisessä blogissani! :) Tuoksu ja lopputulos ovat aivan mahtavia ja mikä parasta, kumpikaan ei maksa kuin jotain 4 euron luokkaa!! Jos näiden jälkeen menisin johonkin 200 euron kasvohoitoon, niin odottaisin vähintäänkin 200 kertaa parempia tuloksia, mutta en usko, että paljon parempi tuloksia on edes mahdollista saavuttaa! Pitkäaikaisten suosikkieni mm. Biothermin purnukoiden sisältö on muuttunut niin paljon viime aikoina, että on kivaa löytää tilalle jotain yhtä hyvää halvemmalla....:)

Mitä salaisuuksia teillä on?? :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä! Rakasta itse bodyshopin oliivi-kuorintasarjaa, mutta se on jo vähän hintavampi kuin herbina.. :)

    VastaaPoista
  2. Varsinkin Herbinan tuoksu on valloittava!!! :) En olisi muuten koittanu, jos salilla ei olisi kaikki tuotteet Herbinaa, mutta onneksi löysin kyseisen tuotteen! :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...