lauantai 8. tammikuuta 2011

silmälasit

Joidenkin mielestä lasien pitäminen on nörttiä, mä taas olen aina pitänyt laseista ja siitä mitä ihmeitä ne pystyvät tekemään ihmisten ulkonäölle! Vaikka näköni olisi täydellinen, todennäköisesti käyttäisin silti laseja.... Edellisten lukulasien hankkimisesta on jo mennyt 4,5 vuotta ja uusien hankintaa harkitaan vakavasti!

Kävin eilen katsastamassa optikoiden tarjontaa ja löysin erittäin kivan malliset Jimmy Choon kehykset! :) Nyt pitää nopsaa katsoa onko missään muualla mitään muuta kivaa ja sitten toivottavasti tammi-helmikuun aikana saisin uudet lasit....:)


2 kommenttia:

  1. Tosi kivat lasit. Itsekin olen uusien tarpeessa kun viimeksi ostin vaan pikaisesti jotkut halvat kun havitin lasini.

    Mieheni ja mina tapasimme lahikahvilassa lounasaikaan kun tyoskentelemme melko lahella toisiamme. Lounasaikaan kyseinen deli on aina taynna joten ihmiset istuvat sulassa sovussa tuntemattomien kanssa samassa poydassa. Mina ja mieheni aloitimme keskustelun toistemme kanssa joka on jatkunut tahan paivaan asti...

    VastaaPoista
  2. Tostahan saisi melkein leffan tehtyä! ;) Voi hitsi, onnea teille! Ja odottelen niitä kuvia Nykistä jossain vaiheessa, kiitos...:)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...