torstai 6. tammikuuta 2011

S-style

Edellisen blogin puolella olen jo useamman kerran hehkuttanut Christine Centeneran tyyliä, mutta nyt kun löytyi vähän uusia kuvia, ajattelin virkistää myös teidän muistia! :) Christine on mielestäni yksi tyylikkäimmistä ihmisistä ja pidän hänen tyylistään ehkä myös sen takia, koska se istuu niin hyvin omaani.... Toiset kaksi suosikkiani ovat kaikille tuttu Olivia Palermo ja Miroslava Duma. Mutta pidemmittä puheitta, annetaan kuvien puhua puolestaan.... On muuten ihana tunne, kun tietää että tulevassa työpaikassani myös nahkahousuja katsotaan todennäköisesti suopeammin kuin mitä nykyisessä työssä....;)


Tälläistä. Voisin ottaa joka ikisen vaatekappaleen omaan kaappiini....tosin korkkareita, vaaleita farkkuja, nahkahousuja, harmaita verkkareita ja ylipolvensaappaita on jo omasta takaa. Pari huivia, turkkia ja rannekorua tekisivät kyllä terää omassa kaapissanikin!! ;)

4 kommenttia:

 1. kolmannessa kuvassa turkki ja harmaa neule näyttävät todella hyvältä yhdessä, samoin vitoskuvan kengät ja farkut:) hyvältä näyttää hänen tyylinsä muutenkin!

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään kanssa noista kuvista ja vaatekappeleista, ja varsinkin Christinen tavasta yhdistää täysin erilaisia vaatekappaleita! :)Jotenkin ne aina toimivat...mutta siinähän se juju piileekin, että yhdistää jotain, minkä ei voisi uskoa toimivan yhdessä.... :)

  VastaaPoista
 3. noi mustat rusettikorkkarit... ahhhhh :D onko uusi työpaikkasi jotenkin muotiin liittyvä vai? tai siis ei ole pakko kertoa jos haluat pitää työt 100% blogin ulkopuolella, ymmärrän :)

  VastaaPoista
 4. Sanotaan, että jotenkin joo! ;) Tosin mä oon opiskellu kaupallista alaa, joten en varsinaisesti pääse vaatteita niin kovin paljon hipelöimään, mutta kuitenkin.... Enempää en tosiaan blogin puolella mielelläni paljasta, ainakaan vielä! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...