lauantai 8. tammikuuta 2011

Ordning&Reda

Nyt on taas yksi kirpparireissu takana ja voin sanoa, että kannatti! Pääsin eroon kuudesta kassillisesta ylimääräistä tavaraa ja sain puhdasta voittoa 250 euroa!! Suosittelen kaikille Valtteria! :) Näinhän se on, one man's trash is another man's treasure.... On mahtavaa nähdä ihmisten iloisia kasvoja, kun saavat jotain omasta mielestään tarpeellista tai ihanaa sopivaan hintaan! Mä itse yritän olla aina ystävällinen tiskin molemmin puolin, mutta kaikki eivät sitä osaa kumminkaan päin! Kymmenenplus ja papukaijamerkki kaikille ihanille asiakkaille! ;)

Ja nyt niihin O&R ostoksiin, joita eilen tein....
Ostin tollaisen läpinäkyvän pussukan lentomatkoja ja nesteitä varten, ja samaa kokoa ovat kuulemma monet muutkin businessmatkustajat ostaneet, joten pitäisi olla käyttötarkoitukseeni juuri passeli! :)

Ja toisena ostoksena ostin vihdoin krokotarkottimen. Hehkutin sitä jo edellisesää blogissani, mutta en keksinyt sille aiemmin hyvää käyttötarkoitusta. Mutta sitten kun keksin sen, niin päätin heti ostaa ja onneksi Stockalla olikin yksi kappale vielä jäljellä! :)Ajattelin laittaa torttimen vaatehuoneeseen tumman lipaston päälle ja itse tarjottimelle aion asetella suosikkikoruni, kellot, sormukset jne. Tarjottimelta ne on helppo ottaa aamulla käyttöön jopa väsyneenä, ja kaikki asuni saavat tästä eteenpäin sen viimeisen silauksen.... Uuden vuoden lupauksenihan oli siinä, että päätän seuraavan päivän asuni jo edellisenä iltana (olen kyllä vähän joustanut nyt alkuvuoden). Nyt uuden työn myötä aion siis tosiaan skarppata ja palata vanhaan tyyliini, joka sisältää korkokenkiä, harkittuja asukokonaisuuksia ja asusteita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...