maanantai 17. tammikuuta 2011

must have for men

Miespuolisen ystäväni kanssa tuli puhetta, että hänkin tarttisi apua toimivan vaatekaapin suunnittelussa, mä sitten vähän innostuin asiasta....tai ehkä vähän enemmänkin...noh, miksikäs tänne blogiin ei voisi laittaa miesten juttuja! Mä voisin omasta puolestani hyvin olla osa-aikainen pukeutumisneuvoja, mutta onko mulla mitään toivoa?

Lähdin liikkeelle siitä, millainen kyseisen henkilön tyyli tällä hetkellä on. Lisäsin vähän väriä, koska kyseinen henkilö uskaltaa käyttää värejä, mikä on hyvä!! Valitsin neutraalien sävyjen lisäksi punaista, koska se sopii tummille hiuksille, vaikkei kaikille miehille usein sovikaan. Lisäksi pyrin valitsemaan sellaisia vaatekappaleita, joita voisi yhdistää helposti keskenään (farkut+t-paita+bleiseri/farkut+kauluspaita+neuletakki jne....) tarpeen mukaan. Raidallinen kaulaliina on loistava vaihtoehto rohkeammallekin pukeutujalla, se sopii, niin talvitakin, neuletakin kuin bleiserinkin pariksi ja kun kaulaliinassa on paljon värejä, niin sitä on helppo yhdistää erivärisiin vaatteisiin.

Untitled

Vaatteitahan ei ole tarkoitus orjallisesti kopioda, eikä se varmaan onnistukaan, mutta idea tulee varmaan kaikille selväksi! Saa nähdä mitä ystäväni sanoo, mutta entä mitä mieltä muut on??  :)


2 kommenttia:

 1. Löysin! Itse olen nyt mietinyt, että mitä sitä kesällä voisi käyttää, kun nämä tyyli asiat ei ole vielä yhtään kesää kiinnostanut, niin pieni vinkk iolisi kiva =). Itse olen aika tuma ja hiukset ja silmät on tumman ruskea niin tuo punainen kyllä sopii aikas hyvin varmaan mullekin.
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä olisin mies, niin ostaisi hyvät vaaleahkot farkut ja trendikkään malliset vaaleat chinokset, joita pitäisin lahkeista hieman käärittynä, flip flopit (jos haluaa panostaa kerran hyviin, niin Havaianasit) ja jotkut sirot kangastossut/tennarit, joita pitäisin paljailla jaloilla tai täysin kenkään piiloon menevillä varrettomilla sukilla. Sitten vaan erilaisia yksinkertaisia t-paitoja, yksivärisinä tai raidallisina, o- ja v-aukolla. Ehkä joku hyvä ohkainen ja slim -mallinen kauluspaita H&M:ltä. Hyvännököiset aurinkolasit ja yrittäisin saada vähän päivetystä ja ehkä uuden tuoksun valikoimiin. Viileisiin keleihin neuletakki ja joku takki, joista vinkailin aiemmin... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...