maanantai 31. tammikuuta 2011

Maanantai vasta takana ja mä oon superväsyny työpäivän jälkeen...alku aina hankalaa...sitä vaan tsemppaa niin paljon kokoajan kaikin puolin!! :)

Tässä uusimmat Olivia kuvat. Jahka alku helpottaa tai tulee viikonloppu tai jotain, niin yritän laittaa tänne omia kuvia...nyt ei vaan kertakaikkiaan kykene! Miten kaikki bloggarit kerkiää bloggailla niin säännöllisesti, eikö ihmisillä ole töitä, perheitä, koiria tai mitään muita velvotteita? Ja mistä kaikki rahat matkustamiseen JA ostoksiin....käsittämätöntä! Tuntuu, että omassa arjessa ei ole mitään kuvailtavaa, kun vaan harhailee, vessan, sängyn ja jääkaapin väliä....;)
Onkohan Olivialla taas tekoripset vai ripsien pidennyt vai mikä? Mä en vieläkään osaa päättää, että luopuisinko ripsistä vai laittaisinko taas? Edellisestä kerrasta on jo ainakin 7 vko ja osa on vieläkin tallessa.... Nyt vaan mietin, että odottaisinko loppujenkin tippumista vai varaisinko uuden huollon?? Allergiset reaktiot tosin mietityttää....enkä haluaisin takaisin kierteeseen.... Mutta pitää kokeilla herkkien silmien liimaa ja päättää ehkä sitten sen jälkeen! Kokemuksia?? :)

4 kommenttia:

 1. luin jostai et käyttää tekoripsiä joka päivä.. :o

  VastaaPoista
 2. Kannattaa luopua! Jos ripsiä käyttää pitkään omat menee huonoon kuntoon :( meneehän siinä hetki tottua omiin lyhyempiin ripsiin, mutta kannatan luonnollisuutta :) !

  VastaaPoista
 3. Onko sulla muuten omakohtaista kokemusta? Kaikki varoittelee, mutta tuntuu, että kukaan ei oo koittanu...:) Mä tosiaan huomaan, että omat pitkät ripseni ovat paljon ohuemmat, lyhyemmät ja vaaleammat nyt kuin aiemmin, mutta eiköhän ne tosta kasva... Ajattelin ostaa myös lisäravinteita ja käydä värjäämässä ne kohta puolin! :)

  VastaaPoista
 4. Ai niin, ja se olen ainakin minä, joka on maininnut täällä ja edellisessä blogissa nuo tekoripset! ;) Mutta oikeassa olet, joskus 1,5 vuotta sitten oli artikkeli, jossa samainen tieto kerrottiin! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...