keskiviikko 5. tammikuuta 2011

in the air

SEPÄ KIVA, KUN NÄÄ KUVAT ON KADONNU PÄIVÄN AIKANA, EIKÄ KUKAAN OLE SANONUT MITÄÄN....KYLLÄPÄ TÄTÄKIN BLOGIA LUETAAN AHKERASTI....;) TÄSSÄ UUSI KUVA! :)

Matkaaiheella jatketaan.... Oon pitkään suunnitellu, että ostaisin, kunhan löytäisin, jonkun ison harmaan ja pehmeän huivin, joka oli niin iso, että toimisi pienenä vilttinä lentomatkoilla ja toki töissä kun oon aina jäässä!! Ja vielä enemmän jäässä olen silloin kun istun pitkään paikalla, esim. työkoneen ääressä.... Mirandan huivi olisi just passelin mallinen ja värinen, mutta miltä merkiltä löytyisi vastaavia? Onko kukaan nähnyt tälläisiä myynnissä viime aikoina?

Hitsi mä oon vieläkin katkera, kun en ostanu NY-Vegas -lennolla matkatyynyä....niitä oli kyseisellä kentällä vaikka minkä näköisinä, toisin kuin mitä Suomessa ja oikeastaan kaikkialla muualla maailmassa oon nähny...ja olihan siellä vilttejäkin... Kyllä sitä vaan pitää taas todeta: OSTA KUN ON TILAISUUS - MUUTEN MYÖHEMMIN HARMITTAA!! :)

Tosin välillä mottoni johtaa siihen että, varasto on täynnä kasseja odottamassa kirppisreissua, mutta kuitenkin... Toivottavasti kauppa käy Valtterilla hyvin myös tulevana lauantaina! wink wink...:)

4 kommenttia:

 1. yummy-blogin jenni oli kanssa tehnyt postauksen samasta aiheesta ja muistaakseni siellä oli vinkkejä että mistä tuollainen harmaa huivi saattaisi löytyä:)

  VastaaPoista
 2. Ok, kiitos vinkistä, pitääpä käydä katsomassa, jos se juttu löytyisi! En juuri seuraa suomalaisia blogeja, kun yksikään bloggari ei tunnu olevan samantyylinen eikä -henkinen...mutta näin sitä oppii uutta! :)

  VastaaPoista
 3. heip, mikä sun pöydän nro on? voin sit suoraa suunnistaa sinne ;) sun vaatekoko on varmaan 32-36 merkistä ja vaatteesta riippuen vai?

  VastaaPoista
 4. Just näin merkistä riippuen suurinpiirtein tolla välillä liikutaan....toivottavasti pöytäni ei tuota pettymystä, mutta valinnanvaraa ainakin on, kun tuolla on 6 kpl isoja (mm. ikea) kasseja odottamassa lauantaita! ;) Pöydän numeron on 920, parkkipaikan puolelta kun tulee sisään, niin se on kolmas rivi vasemmalle! :) Tule ainakin tervehtimään, vaikka ei mitään löytyisikään! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...