lauantai 8. tammikuuta 2011

i die....again

Voiko olla täydellisempää meikkiä kasvoilla? ...ja noi hiukset, i die, again and again. Kun vaan tietäisi mitä kaikkia tuotteita tohon meikkiin on käytetty??? Tekee melkein taas mieli leikkaa hiukset ja jopa värjää ne tummemmiksi, vaikka edellinen kerta opetti, että blondi mikä blondi.... ;)

En tiedä pitääkö tässä olla kade vai ihailla vai olla iloinen siitä, että joku antaa inspiraatiota...


Vinkkejä?? :)

6 kommenttia:

 1. miten joku voikaan aina olla noin upea?!:) olen ollut aina blondi mutta olen halunnut jo kauan kokeilla tummia hiuksia, nyt vihdoinkin uskalsin värjätä (olivian kuva kampaajalla mukana tottakai:D) mutta viihdyn silti vaaleissa paremmin joten taitaa kohta uusi kampaajareissu odottaa, no tulipahan ainakin kokeiltua..:)

  VastaaPoista
 2. No just näin mullekin kävi! :) Onpahan kokeilu, muuten se kaivelisi edelleen....mun värisävy oli kyllä aivat liian tumma ja sitten kun vaalensin sitä raidoilla, niin sain kokonaisen vuoden ajan olla brunette. Kyllä ne vaaleat hiukset on enemmän mun juttu...kaipa se luonnollinen väri on kuitenkin se toimivin, eikä tule ikävää juurikasvua. :) Meikeistä puheenollen, pitää käydä MACin osastolla ostamassa yksi tumma luomiväri.... ja sit yksi asia mitä mä en ymmärrä, miten joku voi jaksaa laittaa joka tilaisuuteen tekoripset? Mä teen meikin aina kiireessä ja lopputuloksena olen tasan kerran lähtenyt kotiovista tekoripsillä! Ne oli täydelliset, mutta kaikki muut kerrat on menny ihan pieleen....

  VastaaPoista
 3. ihan totta, tuo juurikasvu-kohta varsinkin:D tumma luomiväri kuulostaa hyvältä!:) ja joo en todellakaan ymmärrä miten olivia viitsii/kerkeää/jaksaa laittautua aina noin viimeisen päälle, ja tekoripset tosiaan on vaikeat laittaa! tottakai oliviallakin varmasti on päiviäkin ettei hän ole niin laittautunut mutta aika harvoin sellaisista kuvia löytyy;)

  VastaaPoista
 4. No sanos muuta, mutta hänen mukaansa valmistautumiseen menee puoli tuntia?! Hyvä jos siinä ajassa saisi edes ripset paikoilleen....;) Tosiaan noista rantakuvista näkee, että rannalla jopa Olivia on ihan naturel ilman meikkejä! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos kun jaksat olivia-juttuja postailla. hän on kertakaikkiaan ihana tyyli-/kauneusinspiraatio! Varsinkin kun itse olen kanssa tummasilmainen brunette, antaa olivia kivasti toivoa monien upeiden blondien keskellä. Tosin tota tekoripsi juttua jaksan itsekin aina ihmetellä. Varmaan joo menee puolituntia jos on joku ammattilainen apuna ;)

  VastaaPoista
 6. Hihi, niinpä! Noh kyllähän harjoitus tekee mestarin, en vaan tiedä missä välissä sitä harjoittelisi, heräisikö aamulla vielä aikaisemmin vai laittaisko illalla ja nukkuisi tekoripset naamalla...hmmmm??? kiva, että joku muukin tykkää Oliviasta! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...