tiistai 18. tammikuuta 2011

Ostoksia

Ajattelin esitellä muutaman ostoksen, mitä tässä on tullut tehtyä....
Stockan valikoimiin oli vihdoinkin palannut tuo tumma saippuapullo, jota olen kaavoillut uuteen keittiömme, joten se lähti vihdoin mukaan! :) Olin jo nakittamassa ystävääni tuomaan sen Tukholmasta, kun en itse voinut ottaa tälläistä valtavaa nestemäärää mukaan käsimatkatavaroihin kun kävin joulukuussa Tukholmassaa, mutta kävipäs kerrankin mäihä. Näitä kun ei löytynyt edes Mokosta.
M.A.C. in ostastolta mukaan tarttui uusi luomiväri sävyssä Satin Taupe. Tätä ei aiemmin ollut, mutta nyt oli tullut valikoimaan ja tällähän lähtee nyt varjostukset ja rajaukset yms. :) Ja tämähän oli kollaasissakin....

Ja pari muutakin ostosta tuli hankittua saman kollaasin suunnitelmien mukaan....Löytyi myös kollaasissa mainitsemani mustat housut, mutta koska toi oven puutausta näyttää jostain syystä näissä kuvissa/valossa ihan karmealta keltaiselta, en edes esittele mustia housujani täällä, kun ne eivät pääse kuitenkaan oikeuksiinsa. Mutta siis tämä kollaasien mukaan ostelu on ihan huippukivaa...siitä tulee niin hyvä ja onnistunut olo, kun saa jotain mitä tarttee, eikä hinnatkaan kirpaise, kun tietää, että on hankkinut jotain hyödyllistä!!! :)

Ai niin ja miesten kollaasini edellisessä postauksesta oli succée!!! Ystäväni tykkäsi kaikesta ja puhuttiin jopa kauppaan yhdessä menemisestä...:) Passaa mulle.... Mä ajattelin, että sitten kun olen saanut oman kevät 2011 -kollaasini päätökseen näin käytännön tasolla, niin teen "kollaasin" omista vaatteistani ja esittelen sen täällä....sitten voi verrata tavoitetta ja tulosta toisiinsa. :)


Niin ja huomenna illalla sitten työreissu Riikaan. Joten sitä ennen pitää pakata ja mitä muuta sitä nyt pitikään hoitaa.... Adios, toistaiseksi!! ;)

2 kommenttia:

  1. kiva toi t-paita missä on pitsiä! :)

    http://thecabinetoffashion.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Joo, se on tavallinen, mutta siinä on sitä jotain ja se on kivan löysä ja pitkä...:)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...