maanantai 13. joulukuuta 2010

uudet kynnet

Kävin tänään pitkän harkinnan jälkeen poistamassa rakennekynteni. Viisi vuotta niitä katsoneena sain totaalisen kyllästymisen pitkiin ranskalaisiin kyntiin ja aloin kaipaamaan lyhyitä kynsiä ja punaisia sekä tummia kynsilakkoja. Samalla kynnet olisivat siinä mitassa, että voisin ehkä ensi kesällä herätellä vanhaa harrastustani ja kokeilla taas kerran beach volleytä. :)

Kynsihoitajani toivotti mut takaisin tervetulleeksi, sillä uskoi, että haluaisin pian taas rakennekynnet, mutta mä ajattelin, että vaihtelu virkistää ja jos Rachel Zoelle, Olivia Palermolle, Hollywoodin tähdille, rockareille, Hilsin tytöille, Tommy Tonin kuvissa esiintyville tyylisankareille, malleille, street style -sivustoilla seikkaileville ihmisille, Christine Centeneralle, Miroslava Dumalle ja kaikille muillekin kelpaavat hyvinhoidetut, lyhyet ja lakatut kynnet, niin kyllä niiden pitäisi kelvata mullekin!!!Että tälläiset tuli, millainen on tuomio?? :)

2 kommenttia:

  1. upeilta näyttävät! :) ja ihanat korut sulla, hei tuli sellainen postaustoive mieleen (jos et ole vielä tehnyt?) että voisit esitellä laukkujasi ja kenkiäsi, vaikka omia suosikkejasi ainakin :)

    VastaaPoista
  2. No joo! Tuohan onkin kiva idea! Lupaan tehdä joku päivä! :) Laittakaa vaan toiveita tulemaan, niin voin ainakin vloppuisin tehdä jotain pidempiä juttuja! :) Tulossa siis...;)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...