sunnuntai 19. joulukuuta 2010

takki
Mä luulin, että tekisin viikonloppuna lupaamani toivepostauksen kengistäni ja laukuistani, mutta teinkin koko viikonlopun töitä, heräsin lauantaina ja sunnuntaina aamu 5, kävin eilen kavereiden kanssa keilaamassa, tosin vähän surkein tuloksin, ja väänsin just pari fetapiirakkaa iltapalaksi ja huomiseksi toimistolle. Meillä on huomenna "herkkupäivä" joulun kunniaksi... Tekee koko ajan mieli sanoa, että viikon päästä on loma, mutta eihän se oo kuin kolmen päivän vapaa... Tosin kun on ollu 11 päivää töissä putkeen, niin se on kylläkin miniloma!!! :)

Eilen tilattiin Stockan Herkusta joulukinkku sekä erilaisia kaloja, ja lahjatkin on jo hankittu, niin voi sen puolesta olla rauhallisin mielin. Tällä viikolla on kuitenkin vaikka miten paljon menoa, kosmetologista passin vaihtoon ja paljon muuta. Lisäksi pitkiä työpäiviä. Tänään kävin ottamassa uudet passikuvat, ja arvatkaa mitä, on ehkä onnistuneimat ikinä!!! Tosin, jos laittaa numerosarja alle, niin saa nekin näyttämään vankilakuvilta...mutta sitä kai passeilta odotetaankin, kun nykyään otetaan sormenjälkiä ja ties mitä kaikkea... :) Katsotaan, miten tällä viikolla kerkiää postailla ja miten tyhjää pää lyö, mutta koittakaa kestää! :)


Mutta asiasta seinään, Serena van der Woodsenin takki on ihan super! Tollainen mullekin!! :)

2 kommenttia:

  1. tsemppiä kiireiseen viikkoon! onneksi vkloppuna pääsee sitten rentoutumaan :) ja serenan takki on tosiaan ihan mieletön!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempauksesta, sitä tarvitaan ja tarvitaan lisää aikaa vuorokauteen! :) Silmäpussit hiertää jo polvissa ja uusia postauksia en oo kerenny laittaa! Mutta maltti on valttia! :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...