perjantai 31. joulukuuta 2010

my love

Ooooooh mikä ihana takki! Tämä on ehdottomasti seuraavaksi ostosllistalla, malli on ihan supertäydellinen ja jotenkin mä ihan rakastuin tohon väriin, vaikka en oo pinkkiä käyttänyt sitten ala-asteen tokan luokan!! Vaikka kaapissa on nytkin kaksi Goosea, niin ei yksi lisää haittaisi kyllä yhtään...tai jos saan ton, niin laitan vanhimman huutonettiin myyntiin....en tieädä, mutta silmiäni en kyllä saa tästä takista enää irti!!! :)

8 kommenttia:

 1. Niin on! Toi ois arkeen ja urheiluun sopiva ja noita on vaikka missä väreissä! :) Suomesta ei varmaan vaan noitakaan saa...

  VastaaPoista
 2. Joo kaikki Gooset ovat aivan kiven alla Helsingissäkin, mistä olet edelliset hankkinut?
  Ja ilmoittelehan kun laitat jotain Huutoon ;)

  -Niina

  VastaaPoista
 3. Edelliset on löytynyt Stockalla, tosin työkaveri just kyseli samaa niin kuulemma tälläisena talvena kaikki parkatakit on joka paikasta loppuuneet...:( Juu, mä ilmoittelen jos ja kun näin tapahtuu! ;)

  VastaaPoista
 4. mä rakastuin kans tohon takkiin kun näin!! aivan mahtava!!! :D

  VastaaPoista
 5. Todellakin, pitää kyllä selvittää mistä tollaisen saisi helpoiten ja halvimmalla....:) Eiköhän noita pakkasia oo ensi talvenakin luvassa!

  VastaaPoista
 6. Huomasin tän postauksen tossa sivussa ja piti vaan kertoa, että hankin tämän mallin punaisena juuri Nycistä Bloomingdalesilta, euroissa hintaa oli vain n. 390e, Suomessa olis varmaan rutkasti kalliimpi...

  VastaaPoista
 7. Annika, ne se oli kyllä sitten todella hyvänhintainen! Aijai, koskahan sitä taas pääsisi Nykiin....? :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...