sunnuntai 12. joulukuuta 2010

lisää mineraalimeikkejä

Lueskelin perjantaina vähän tarkemmin mineraalimeikeistä ja siitä mitä ne sisältävän ja mitä eivät. Ja selvitin mitä ne kaikkien mainitsemat parabeenin ynnamuut on.... Olen kyllä nyt hiukkasen innostunut mineraalimeikeistä ja päätin kokeilla myös toista sarjaa, nimittäin Lily Loloa. Lilyltä löytyy joitain tuotteita, joita ei ole Davincilla, kun taas Davincilla on joitain tuotteita, jotka vaikuttavat paremmilta ja kiinnostavimmilta kuin Lily Lololla, joten ajattelin käyttää näitä kahta merkkiä sekaisin.

Ensimmäinen Lily Lolon tilaus on siis jo tulossa, eikä menny kuin puoli tuntia tilauksesta, kun tuli vahvistusviesti, jossa sanottiin, että tilaus on postitettu! Saa nähdä millaisia ne tuotteet on, mutta ulkonäkö on ainakin kohdallaan... Sen verran voin mineraalimeikeistä sanoa, että huomaan jo tässä vaiheessa, että iho on alkanut voimaan entistä paremmin! :)
Musta noi purnukat on ihan supersyötävän näköisiä ja ainakin kuvissa tuntuu, että mineraalimeikeillä saa melkein photoshopatun lopputuloksen!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...