tiistai 14. joulukuuta 2010

lily lolo vs. martina
Mulla on edelleen hirvee terveysintoilu päällä ja tänään tuli ensimmäinen Lily Lolon tilauskin! Jee! :) Fiilistelen joka päivä sitä miten paremmalta kuin eilen iho näyttää, eikä ulos tai varsinkaan bilettää ole mitään fiilistä! Ei edes SimonHerkun tekstiviesti, jossa mainostettiin Martinaa ja Dazzzzzzzling ladyja saa mieltäni nyt muuttumaan!! ;)

Huomenna intoilu jatkuu bodycombatilla ja nyt illan leffan parissa rentoutumisella ja kynsien lakkailulla. En olekaan koskaan nähnyt Unelmien Manhattania ja uskon, että pidän siitä, koska tulen näkemään Nykiä (vieroitusoireita) ja ihania vaatteita...hihi.... :)

Mukavaa iltaa, palaan paremmalla ajalla! Ja toivepostaus on tulossa! :)

2 kommenttia:

  1. Mun tekis kovasti myös kokeilla Loloja, mut saanee odottaa joulun jälkeen, kun mineraalimeikkejä jo tulossa All Natural Facelta, EDM:ltä ja Silk Naturalsilta.. viime viikolla jo saapui Orglamixit. Sitä täydellistä mineraalimeikkivoidetta metsästäessä :)

    VastaaPoista
  2. Mä tilasin nyt Lily Lololta testereita eri sävyissä, ovat kanssa matkalla. Kyllä sen pohjan pitää olla just eikä melkein! :) Ja noi testikoot ja hinnat on musta just passeleita, suosittelen! Ja niitä pieniä kokoja on muutenkin kiva ottaa myöhemmin matkalle tai pitää mukana laukussa, jos haluaa korjailla meikkejä päivän aikana... Ja niitä voi sitten sekoitellakin tarpeen mukaan siihen lopulliseen väriin. :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...