tiistai 28. joulukuuta 2010

blair waldorf style

Eksyin tylsyyttäni Hennesin sivuille ja bongailin sieltä kevään uutuuksia. Löysin tälläisen ihanan topin, josta tuli heti mieleen Blair Waldordin alkukausien asu, jolla Blair matkusti Ranskaan tapaamaan isäänsä.... Rakastuin asuun jo silloin ja toppi nosti tunteet pintaan. Ongelmana paidan kanssa on vain se, että se vaatii seurakseen sinisen hameen, ei mustaa, vain sinisen ja mielellään polvipituisen, eikä mitään tökeröä miniä.... Ja mikä sen pahempi, jos sinisen sävy on eri kuin paidan sävy....voi ei!!! Mistä löytyisi hame? Jos kyseessä olisi mekko, se olisi jo ostoskorissani!!!! :)


2 kommenttia:

  1. niimpä, mekkona se olisi täydellinen. :) blairin kaikki vaatteet ovat niin kauniin klassisia ja tulee itsellekin tarve löytää sellaisia naisellisen kauniita vaatteita. kun tuntuu että naiselliset vaatteet ovat joskus katoamassa katukuvasta, onneksi ei ihan sentään.

    VastaaPoista
  2. No älä muuta sano! Suomesta ne on kyllä todella pahasti katoamassa, vaikka hameiden ja mekkojen määrä onkin viime vuosina taas kasvanut...joskin ei varmastikaan pienemmillä paikkakunnilla!

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...