lauantai 11. joulukuuta 2010

10/12/10

En keksinyt mitään kuvaavaa otsikkoa, kunhan laitan nyt pikaisesti eilisen päivän asun...joitain ihmisiä päivän asut kiinnostaa kaikesta eniten ja niitä ei täällä oo taas vähään aikaan näkynyt. Sille, joka halusi kuulla lisää Chanelin laukustani, niin tässä on nyt ne kuvat...;)Ajattelin, myös tästä eteenpäin kertoa, jos käyn syömässä jossain ravintolassa ja toimia niin sanotusti ravintolakriitikkona... ;) Sarjan aloittaa eilinen ravintolailta Mayassa.


Olen käynyt useita kertoja ravintola Mayassa, koska koen, että ravintolassa on hyvä hinta-laatusuhde, fajitakset ovat parempia kuin mm. Santa Fe:ssa ja paikasta saa hyviä drinkkejä. Tunnelma ja sisustus ovat myös erittäin kodikkaita, aina palaa kynttilöitä ja paikka on lähes poikkeuksetta täynnä. Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille, mutta annan myös miinuspisteitä. Ravintola sijaitsee Kansallisteatterin vieressä, osoitteessa Mikonkatu 18.

+ hyvä hinta-laatu -suhde
+ hyvät drinkit ja glögit
+ hyvä sijainti
+ perushyviä tortilloja, fajitaksia, salaatteja ja tapaksia
+ kiva sisustus ja tunnelma
+ ok palvelu
+ siistit vessat

- viikonloppuisin ei pysty varaamaan pöytää, pienellä odotuksella baarissa pöytiä vapautuu, mutta isolla porukalla voi joutua odottamaan yli 2h (kuten meille kävi eilen)
- ravintolassa ei ole myöskään maksimiaikaa syömiselle, eikä ihmisiä osata laittaa istumaan niin, että kaikki mahtuvat -> käytännössä ravintolassa voi olla parikymmentä tyhjää paikkaa, mutta siltikään yli viiden hengen porukka ei mahdu mihinkään
- pöydät täytetään miten sattuu -> kaksi henkilöä pääsee istumaan kuuden hengen pöytään ja samaan aikaan sisälle marssiva 6 henkilön seurue joutuu odottaamaan yli 2h että saa 5 hengen pöydän
- toisinaan töykeä palvelu
- alkutapakset eivät ole 3 euron arvoisia, mutta ihan jees
- palvelua joutuu kiireessä odottamaan, samoin, että pääsee maksamaan (Tiesittekö, että jos Vegasissa/USAssa joutuuu odottaa maksua yhtä kauan, niin ihmiset lähtevät ravintolasta maksamatta pois!)


En suosittelisi paikkaa, jos odottaa ravintolaillalta jotain erityistä tai liikenteessä on iso porukka. Pieneen illanviettoon paikka sopii kuitenkin hyvin. Ruoka on mausteista ja maistuvaa ja kukkaro ei rasitu liikaa....

4 kommenttia:

 1. oon kade tosta laukustas! ;) mistä noi sun housut on? oon ettinyt tollasia (teko)nahka hodeja mutta en ole oikein löytänyt semmosia sopivia :)

  VastaaPoista
 2. Se on ihana laukku! ;) Ja housut oon ostanu kolmisen vuotta sitten Topshopista. :) Se on aina yhtä jännää tilata ulkomailta, varsinkin jos palautus menee omalla kustannuksella, mutta mä ostin omani Pietarin reissuilla, niin pääsin onneksi sovittamaan. Mulla on toisetkin Topshopin nahkalegginsin, mutta ne on kokoa isommat ja silti paljon kireämmät kuin nämä...joten koonkin puolesta on vaikea löytää sopivia! Mutta onnea metsästykseen! ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva asu ja kivaa kun nyt on koko vartalokuva. Näkee paremmin asun. :)

  VastaaPoista
 4. Joo näitä pitäis saada enemmänkin....ehkä lähitulevaisuudessa...? ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...