sunnuntai 14. marraskuuta 2010

uusi alku


Kello on seitsemää minuuttia vaille yksitoista ja pää lyö jo tyhjää.... Viimeiset kolme tuntia on menny uuden sähköpostiosoitteen ja uuden blogin luomiseen ja kaiken taistelun jälkeen ärsyttää entistä enemmän se, että jouduin ryhtymään koko hommaan. Olisi ollut niin turvallista jäädä kirjoittamaan vanhaa blogia, mutta se ei ole viime aikoina tuntunut enää mieluisalta ja blogin ideana on koko ajan ollut harrastus. Harrastuksia taas on sen takia, että elämässä olisi jotain sisältöä ja arki ei olisi niin harmaata! Rakastan muotia, en tiedä miksi, mutta se on kaiketi ollut aina veressäni ja blogin kirjoittaminen on niin mukavaa vaihtelua arjelle. Tuntuu niin tyhjältä aloittaa alusta kaiken jälkeen ja jättää kaikki lukijat jo kommentit edelliseen blogiin....surullista. Ja yksinäistä. En voi kuin toivoa, että vanhat tutut lukijat löytävät tänne ja jaksavat seurata ja kommentoida myös uusia kertomuksiani. Lukijat jo kommentit ovat kuitenkin se perimmäinen syy miksi ihmiset pitävät tälläisiä niin sanottuja julkisia päiväkirjoja. Toivotan kuitenkin tervetulleiksi myös kaikki uudet tuttavuudet! 
 
Tarkoituksena olisi pitää entinen linja, keskittyä muotiin ja kaikkeen muuhun esteettiseen kauneuteen. Liian henkilökohtaisia asioita en aio täällä kertoa, jotta kenellekään muulle ei tulisi ongelmia blogini takia. Tulen jakamaan täällä asioita, jotka herättävät minussa tunteita ja toivon, että löydän tätä kautta myös muita ihmisiä, joita kiinnostavat samat asiat. Lyhyesti voin kertoa, että korkeat korot, laukut, New York, hömppäleffat ja -sarjat, hyvä ruoka, kauniit kodit, pienet koirat, Olivia Palermon tyyli, naiselliset mekot, nahkahousut, muotilehdet, muotiblogit ja sushi ovat lähellä sydäntäni...

2 kommenttia:

  1. Miksi päädyit vaihtamaan edellisen blogisi uuteen?

    Joka tapauksessa: toivottavasti tämä uusi tuo mukanaan sen, mitä lähdit hakemaankin :)

    VastaaPoista
  2. Sanotaan näin, että halusin jättää huonot muistot taakse ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Kyllähän se muakin harmittaa, mutta ehkä tämäkin toimii...? :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...