maanantai 22. marraskuuta 2010

temptationTänään tuli postia Vuittonilta. Joku on tainut kieliä, että mun New York ja Louis Vuitton -vaihe ei mee millään ohi...mitä ihanuuksia kuvissa näkyykään! Ensimmäinen huivi mulla muuten jo löytyykin samassa värissä, mutta tuo punaruskea clutch olisi aika täydellinen...:)

Tänään oli kiire päivä, lähdin suoraan töistä kaupungille näkee kaveria ja siitä suutariin, koska kenkiin oli saatava talvipohjalliset, ennen kuin mulla on kaikki raajat kipsattuna!! ;) Nyt nautiskelen illan palomieskomediasta, kyllä Adam Sandler on aina yhtä hyvä! :)

4 kommenttia:

 1. Onkohan posteljooni pölliny mun postit, kun ei ole näkynyt tuollaista ihanuus postia ;)
  Toi ruskea laukku on IHANA. Haluan :)

  VastaaPoista
 2. Haha, ei noista posteljooneista kyllä koskaan tiedä! ;) Eikö olekin ihan mahtava veska!! Kiva, että pääsee näyttämään jotain, mistä olisitte muuten jääneet paitsi! :) :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei, on muuten ihania kaikki. Tälle vuodelle oli tarkoitus ostaa vielä jokin laukku.Toi iso musta olisi kyllä upea. Enpä taida uskaltaa mennä katsomaan, sieltä kun on vaikea tyhjin käsin lähteä.
  Terkuin Napi

  VastaaPoista
 4. Niinpä, mutta ei noita laukkuja ole koskaan liikaa! :) Pahin virhe on kuvitella, että pärjäisi samalla joka paikassa, tai että yksi täydellinen laukku joka tilanteeseen ylipäätään löytyy....;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...