torstai 18. marraskuuta 2010

päivän asuja (vuosien varrelta)

Monia kiinnostaa blogeissa nimenomaan päivänasut. Ja kun tässä blogissa ei vielä kovin paljon materiaalia ole, niin ajattelin koota tähän päivänasuja vanhasta blogistani, jotta uudetkin lukijat saavat vähän vihiä siitä mitä täällä olisi mahdollisesti luvassa... Ja ne jotka on nämä jo nähny tai ne joita ei kiinnosta, niin koittakaa kestää! :) Mutta on se jännä katsoa vuodenkin vanhoja kuvia, toteaa, että oh my, toltako mä tolloinkin näytin...

Ja koittakaa kestää myös se, että nää kuvat on tällaisia puolittaisia ja peilin kautta otettuja yms, mutta kun on vain kaksi kättä, niin ei se oo aina niin helpppoa....

Tälläistä tällä kertaa. Kaipaatteko jotain muuta vanhasta blogistani? Mulla on hieman vieroitusoireita...pelkään, että joko motivaatio lopahtaa, tai sitten kolmas kerta toden sanoo, josko tää blogi nyt sitten toimisi...

Vuorossa on kokkailua ja syömistä. Ja loskasta ja pimeydestä huolimatta tekisi ehkä mieli hurauttaa tänään vielä Kodin Ykköseen, mutta saas nähdä.

6 kommenttia:

 1. sulla on todella ihailtava ja innoittava tyyli, en voi kuin huokaista sun kauniille vaatteille ja upealle tyylisilmälle!! ootko koskaan ajatellut stylistin tai putiikin pitäjän urapolkua? kivaa iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Wow, kiitoksia vaan! Olenhan mä ajatellu, ja tälläisten kommenttien jälkeen ajattelen vielä enemmän..;) Kiva kuulla, että minunkin tyyli innoittaa ihmisiä!

  VastaaPoista
 3. Eikä mitään, mä käyn lukee sun blogii joka päivä (joskus monta kertaa päivässä, heh), joten et sä voi lopettaa tai saada motivaationpuutosta!!!

  VastaaPoista
 4. Mä tiedän Linda, että sun varaan voi laskea! :)

  VastaaPoista
 5. Heii, ihana postaus, aivan ihania asuja :))

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :) Kiva kun kommentoit tätä, tuli itsekin kerrattua mitä kaikkea sitä onkaan ollut itsellä aiemmin päällä! Pitääpä koittaa muutamaa uudestaan...;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...