tiistai 23. marraskuuta 2010

lisää saksalaista ElleäOh my....olenko vähän heikkona tohon höyhenmekkoon!! Ja mä harkitsen vuosien jälkeen kynsistä luopumista, mua himottaa ihanat kynsilakat, mutta pitkät tummat ja pitkät punaiset kynnet ei inspaa kyllä yhtään, mikä siis neuvoksi? Onko kukaan koittanut luonnon kynsien vahvistamista ja rakennekynsiä ilman ranskalaista kärkeä??

2 kommenttia:

  1. Kaverilla, joka ratsastaa on ollut aina lyhyet akryyli(?)kynnet. Näytti todella hyvältä. Luulen että hän on käynyt jossain Punavuoren tienoilla laittamassa niitä.

    VastaaPoista
  2. Niin, pitää vähän jutella kynsihoitajalle ensi kerralla. Tavallaan, jos pitää kynnet lyhyenä ja lakkaa, niin herää kysymys miksi ylipäätään maksaa se 65euroa tms. kuukaudessa? Toki poistamisessa on omat huonot puolensa, mm. että kynsi menee väliaikaisesti huonoon kuntoon. Mä oon vaan tosi laiska lyhentämään noita mun omia kynsiä ja kun mulla kynnet kestää todella hyvin, niin käyn 5 viikon välein lähinnä pätkäisemässä ne kun kerkiävät kasvaa niin paljon. Että lopputuloksena ne on kuitenkin liian pitkät, vaikka laitankin ne mahdollisimman lyhyeksi huollon yhteydessä ja sitten toki se, että mun oma kynsi on luonnostaan tosi pitkä, kun en niitä oo koskaan pureskellutkaan niin niitä ei kovin lyhyeksi edes saa... Saa nähdä mitä teen ensi huollon yhteydessä...? :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...