maanantai 15. marraskuuta 2010

laatuun panostamistaVaatekaappia purettaessa kirpparia varten, toteaa aina uudestaan, että rahaa on mennyt turhiin asioihin...en varsinaisesti kadu koskaan ostoksiani, koska huteja tulee todella harvoin, mutta silti ajan kanssa tietyt vaatteet ja asiat eivät vain enää miellytä. Nyt on pakko alkaa tehdä suunnitelmallisia ostoksia ja panostaa entistä enemmän laatuun, mm. asusteisiin!!! Näitä ei toki samalla kauppakierroksella hankita, mutta ajattelin luetella seuraavat 5 hankintaa mun listalla:

1. Louis Vuittonin gepardikuvioinen huivi - aivan ihana. Rakastan huiveja, ja tämä pelastaisi yhden jos toisenkin kriisiaamun.

2. Wolfordin tuubi mekko - mekko, hame ja toppi samassa, pelastaja!!! Kuulemma kiristää ja puristaa, mutta venyy jopa raskaanaolevan päälle....eikä vie yhtään tilaa matkalaukustakaan....ahaa, mitä sitä muuta voisi tarvita?

3. Marc by Marc Jacobsin vetoketjullinen lompakko tms. - niin tilava että toimisi myös clutchina. Myös Vuittonilla on kivoja. Lähinnä olisi kiva löytää sellainen koko, että sinne mahtuisi passi ja miksei mahdolliset lentoliputkin (onneksi ne tulee nykyään s-postiin ja paperit pystyy taittamaan).

4. Christian Louboutinin mustat korkokengät - tartteeko tätä edes perustella? Sopivat kaiken kanssa ja älyttömän mukavat jalassa.

5. Uudet aurinkolasit tai useammat. Eipä oo kahtena edelliskeväänä löytyny mitään kivaa, mutta pyöreät ja avioatorit ois aika passelit tähän hätään.


I'm planning to shop more systematic in the near future, because less is more!! Here's my shoppinglist: leopard scarg from Louis Vuitton, tube dress from Wolford, wallet from Marc by Marc Jacobs, Christian Louboutin No Prive black heels and some new sunnies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...