keskiviikko 17. marraskuuta 2010

etelämantereen valloittaja

Noniin, nyt on jumpat jumpailtu ja hyvää teki...alkaa jo pikkuhiljaa iskut ja potkutkin sujua! :) jestas tuolla ulkona on kylmää, miten ihmeessä tarkenee viikonloppuna pikkumekossa ja pikkukengissä (ja tietysti toppatakissa), mutta silti?? Tänään laitoin ekan kerran päälle toppatakin villakangastakin tilalle ja goose on jo ollu käytössä koiralenkeillä ja salilla hetken aikaa....

En muista näytinkö mitään urheiluvaatteita, mitä tuli ostettua Vegasissa? Käytiin sellaisessa isossa outletissa, vähän niinkuin Tukholman Barkaby ja siellä oli kaikkien mahdollisten urheilukauppojen outlet-liikkeita...tämäkin Niken toppi lähti vajaalla 20 eurolla... :)
Nyt ei muuta kuin verkkarit jalkaan ja vedetään Pinniksen kanssa jalat suoriksi sohvalla....jos oikein onnistaa, niin saattaisi olla vielä jalkahierontaakin luvassa...hihi....taidan mennä tästä räpsyttää silmiä... ;)

Huomiseen!

Just came from bodycombat and it's freezing outside, so I had to wear my Canada Goose. Now I'm going to relax and try to get a foot massage...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...