tiistai 30. marraskuuta 2010

mineraalimeikit OSA 2


En tiedä kiinnostaako ketään kuulla enempää mineraalimeikeistä, mutta kerronpahan kuitenkin ensimmäisistä kokemuksistani! Eli kokeilin mineraalimeikkejä, koska ajattelin, että voisin suositella niitä sitten äidilleni ja siskolleni, mineraalimeikit kun sopivat kaikille herkkäihoisille ja herkkäsilmäisille sekä muista iho-ongelmista kärsiville (kuivuus, herkkä iho, acne, couperosa jne, jne, jne). Itse en kummemmin iho-ongelmista ole koskaan kärsinyt, mutta muhun kolahti mm. seuraavat asiat.

+ luomivärit kuulemma kestää jopa 2vrk (en ole koittanut, koska pesen naamani orjallisesti joka päivä, kellonajasta ja olotilasta huolimatta)
+ mineraalimeikit antaa ihon hengittää ja se ainakin kuulostaa hyvältä (miksi tukkia ihohuokosia, kun voi olla tukkimatta?)
+ luomivärit ja muut blingbling-tilpehöörit on aivan mielettömän herkullisen värisiä!
+ kyseisen meikkisarjan meikkejä ei testata eläimillä!!!!!
+ meikkipuuterin voi sekoittaa kosteusvoiteeseen ja tehdä siten "meikkivoidetta" (Mulle tää oli ensinnäkin uusi tieto ja toisekseen se oli ratkaiseva asia, miksi ylipäätän ostin meikkipuuterin. Mulla kun puuteri ei ikinä korvaisi nestemmäistä väriä.)
+ meikkisarjasta löytyy myös puhdistusaineita ja kasvovesiä, sekä vartalonhoitotuotteita
+ helppo käyttö (samalla puhdistusaineella lähtee silmämeikit kuin muut meikit. Luomivärejä riittää yksikin luomelle, kun ovat niin kivannököisiä. Siveltimet helpottavat levitystä. Kosteusvoide muuttuu hetkessä meikkivoiteeksi, mutta levittyy iholle nopeammin ja peseytyy käsistä pois jopa ilman saippua….)
+ mineraalimeikkejä voi sekoittaa tavallisiin meikkeihin
+ voi itse sekoittaa omat huulikiillot ja kynsilakat (läpinäkyvä kiilto + jauhe maun mukaan)
+ eivät aiheuta allergisia reaktioita (tiedän kantapäänkautta mitä se pahimmillaan voi olla…sanotaan, että yksi kerta, viime maaliskuu ja olisin voinu mennä eläintarhaan esittämään pandakarhua)
+ ei parasta ennen päiviä… mulla kun luomivärit ei kulu ikinä loppuun, niin mikäs siinä kertasatsaus ja sillä sitten mennään seuraavat vuodet :)


Tässä ehkä ihan ne tärkeimmät. Valmistajan jenkkisivuille pääsee tästä, mutta mun pitäis vielä saada suomalaisen jälleenmyyjän yhteystiedot lähiaikoina. Itse aion ainakin tilata vielä siveltimiä, yhden aineen, joka toimii peiteaineena ja pohjustuksena, sekä glitter-rajauksia (kuulostaa kamaltalta, mutta ei oikeesti oo)….


(Tuli paljon tekstiä, kun kirjoitin erilliselle sivulle ja kopioin tänne, mutta koittakaa kestää, ne lukee, ken kiinnostaa....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...